Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial, antioxidant and sensory properties of Maillard reaction products (MRPs) derived from sunflower, soybean and corn meal hydrolysates
 
 
Titel: Antimicrobial, antioxidant and sensory properties of Maillard reaction products (MRPs) derived from sunflower, soybean and corn meal hydrolysates
Auteur: Habinshuti, I.
Chen, X.
Yu, J.
Mukeshimana, O.
Duhoranimana, E.
Karangwa, E.
Muhoza, B.
Zhang, M.
Xia, S.
Zhang, X.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 694-702
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland