Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Effect of frying oils’ fatty acid profile on quality, free radical and volatiles over deep-frying process: A comparative study using chemometrics
 
 
Titel: Effect of frying oils’ fatty acid profile on quality, free radical and volatiles over deep-frying process: A comparative study using chemometrics
Auteur: Liu, Ying
Li, Jinwei
Cheng, Yajun
Liu, Yuanfa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 331-341
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland