Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the caking behavior of amorphous jujube powder by powder rheometer
 
 
Titel: Understanding the caking behavior of amorphous jujube powder by powder rheometer
Auteur: Addo, Keren Agyekumwaa
Bi, Jinfeng
Chen, Qinqin
Wu, Xinye
Zhou, Mo
Lyu, Jian
Song, Jianxin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 483-490
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland