Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 109 gevonden artikelen
 
 
  A multi-scale approach for pasta quality features assessment
 
 
Titel: A multi-scale approach for pasta quality features assessment
Auteur: Diantom, Agoura
Curti, Elena
Carini, Eleonora
Boukid, Fatma
Mattarozzi, Monica
Vodovotz, Yael
Careri, Maria
Vittadini, Elena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 285-292
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 109 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland