Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Development of vinegar obtained from lemon juice: Optimization and chemical characterization of the process
 
 
Titel: Development of vinegar obtained from lemon juice: Optimization and chemical characterization of the process
Auteur: Leonés, Adrián
Durán-Guerrero, Enrique
Carbú, María
Cantoral, Jesús Manuel
Barroso, Carmelo G.
Castro, Remedios
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 314-321
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland