Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 63 gevonden artikelen
 
 
  W/O/W emulsions applied for conveying FeSO4: Physical characteristics and intensity of metallic taste perception
 
 
Titel: W/O/W emulsions applied for conveying FeSO4: Physical characteristics and intensity of metallic taste perception
Auteur: Simiqueli, Andréa Alves
de Oliveira, Eduardo Basílio
Minim, Luis Antonio
Reis, Petiara Santos
Teixeira Ribeiro Vidigal, Márcia Cristina
Filho, Tarcísio Lima
Rodrigues Minim, Valéria Paula
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 278-286
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland