Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different drying methods on the physicochemical properties and antioxidant activities of isolated acorn polysaccharides
 
 
Titel: Effects of different drying methods on the physicochemical properties and antioxidant activities of isolated acorn polysaccharides
Auteur: Ahmadi, Shokouh
Sheikh-Zeinoddin, Mahmoud
Soleimanian-Zad, Sabihe
Alihosseini, Farzaneh
Yadav, Hariom
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 1-9
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland