Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Young bamboo culm flour of Dendrocalamus asper: Technological properties for food applications
 
 
Titel: Young bamboo culm flour of Dendrocalamus asper: Technological properties for food applications
Auteur: Felisberto, Mária Herminia Ferrari
Beraldo, Antonio Ludovico
Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 76 (2017) nr. PB pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland