Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 42 gevonden artikelen
 
 
  The use of red lentil flour in bakery products: How do particle size and substitution level affect rheological properties of wheat bread dough?
 
 
Titel: The use of red lentil flour in bakery products: How do particle size and substitution level affect rheological properties of wheat bread dough?
Auteur: Marchini, Mia
Carini, Eleonora
Cataldi, Nicolò
Boukid, Fatma
Blandino, Massimo
Ganino, Tommaso
Vittadini, Elena
Pellegrini, Nicoletta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland