Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Techno-functional properties of thermally treated black bean protein concentrate generated through ultrafiltration process
 
 
Titel: Techno-functional properties of thermally treated black bean protein concentrate generated through ultrafiltration process
Auteur: Alfaro-Diaz, A.
Urías-Silvas, J.E.
Loarca-Piña, G.
Gaytan-Martínez, M.
Prado-Ramirez, R.
Mojica, L.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland