Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, nutritional, and sensory properties of chips produced from germinated African yam bean (Sphenostylis stenocarpa)
 
 
Titel: Physicochemical, nutritional, and sensory properties of chips produced from germinated African yam bean (Sphenostylis stenocarpa)
Auteur: Chinma, Chiemela Enyinnaya
Adedeji, Olajide Emmanuel
Etim, Imaobong Idorenyin
Aniaka, Gladys Ifeyinwa
Mathew, Ende Oko
Ekeh, Uzochukwuamaka Blessing
Anumba, Nonyelum Laurentia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland