Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Modification of Cucumaria frondosa hydrolysate through maillard reaction for sea cucumber peptide based-beverage
 
 
Titel: Modification of Cucumaria frondosa hydrolysate through maillard reaction for sea cucumber peptide based-beverage
Auteur: Chen, Fei
Lin, Lianzhu
Zhao, Mouming
Zhu, Qiyuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 136 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland