Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Kinetics, Neural Network and Fuzzy Logic in Modelling Texture Changes of Dry Peas in Long Time Cooking
 
 
Titel: Comparison of Kinetics, Neural Network and Fuzzy Logic in Modelling Texture Changes of Dry Peas in Long Time Cooking
Auteur: Xie, G
Xiong, R
Church, I
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 31 (1998) nr. 7-8 pagina's 9 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland