Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Effect of PEF and heat pasteurization on the physical–chemical characteristics of blended orange and carrot juice
 
 
Titel: Effect of PEF and heat pasteurization on the physical–chemical characteristics of blended orange and carrot juice
Auteur: Rivas, A.
Rodrigo, D.
Martínez, A.
Barbosa-Cánovas, G.V.
Rodrigo, M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 39 (2006) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland