Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 196 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Structural properties of stirred yoghurt as influenced by whey proteins
 
 
Titel: Structural properties of stirred yoghurt as influenced by whey proteins
Auteur: Krzeminski, Alina
Großhable, Katja
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 196 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland