Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 186 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Reducing salt level in food: Part 2. Modelling salt diffusion in model cheese systems with regards to their composition
 
 
Titel: Reducing salt level in food: Part 2. Modelling salt diffusion in model cheese systems with regards to their composition
Auteur: Floury, Juliane
Rouaud, Olivier
Le Poullennec, Maëva
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 186 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland