Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of osmotic dehydration of diced green peppers by response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of osmotic dehydration of diced green peppers by response surface methodology
Auteur: Ozdemir, M.
Ozen, Banu F.
Dock, Lisa L.
Floros, John D.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland