Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pH and ethanol on malolactic fermentation and volatile aroma compound composition in white wines
 
 
Titel: Influence of pH and ethanol on malolactic fermentation and volatile aroma compound composition in white wines
Auteur: Knoll, Caroline
Fritsch, Stefanie
Schnell, Sylvia
Grossmann, Manfred
Rauhut, Doris
du Toit, Maret
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 10 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland