Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion of a hard-to-cook bean (Phaseolus vulgaris L.) and quality protein maize (Zea mays L.) flour blend
 
 
Titel: Extrusion of a hard-to-cook bean (Phaseolus vulgaris L.) and quality protein maize (Zea mays L.) flour blend
Auteur: Ruiz-Ruiz, Jorge
Martínez-Ayala, Alma
Drago, Silvina
González, Rolando
Betancur-Ancona, David
Chel-Guerrero, Luis
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 10 pagina's 9 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland