Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and microbiological characterization of artisan inoculants used for the fermentation of traditional dairy products in Epirus area (Greece)
 
 
Titel: Chemical and microbiological characterization of artisan inoculants used for the fermentation of traditional dairy products in Epirus area (Greece)
Auteur: Voidarou, C.
Tzora, A.
Malamou, O.
Akrida-Demertzi, K.
Demertzis, P.G.
Vassos, D.
Rozos, G.
Alexopoulos, A.
Plessas, S.
Stavropoulou, E.
Skoufou, M.
Bezirtzoglou, E.
Riganakos, G.
Verschenen in: Anaerobe
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 6 pagina's 4 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland