Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The effect of addition of olive oil and “Aceto balsamico di Modena” wine vinegar in conjunction with active atmosphere packaging on the microbial and sensory quality of “Lollo Verde” lettuce and rocket salad
 
 
Titel: The effect of addition of olive oil and “Aceto balsamico di Modena” wine vinegar in conjunction with active atmosphere packaging on the microbial and sensory quality of “Lollo Verde” lettuce and rocket salad
Auteur: Arvanitoyannis, Ioannis S.
Bouletis, Achilleas D.
Papa, Eirini A.
Gkagtzis, Dimitrios C.
Hadjichristodoulou, Christos
Papaloucas, C.
Verschenen in: Anaerobe
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 6 pagina's 4 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland