Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Purification and characterization of peptides from Capsicum annuum fruits which are α-amylase inhibitors and exhibit high antimicrobial activity against fungi of agronomic importance
 
 
Titel: Purification and characterization of peptides from Capsicum annuum fruits which are α-amylase inhibitors and exhibit high antimicrobial activity against fungi of agronomic importance
Auteur: dos Santos, Layrana de Azevedo
Taveira, Gabriel Bonan
Ribeiro, Suzanna de Fátima Ferreira
Pereira, Lídia da Silva
Carvalho, André de Oliveira
Rodrigues, Rosana
Oliveira, Antônia Elenir Amâncio
Machado, Olga Lima Tavares
Araújo, Jucélia da Silva
Vasconcelos, Ilka Maria
Gomes, Valdirene Moreira
Verschenen in: Protein expression and purification
Paginering: Jaargang 132 (2017) nr. C pagina's 97-107
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland