Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Determination and mitigation of chemical risks in sufu by NaCl and ethanol addition during fermentation
 
 
Titel: Determination and mitigation of chemical risks in sufu by NaCl and ethanol addition during fermentation
Auteur: Yang, Bing
Tan, Yue
Kan, Jianquan
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland