Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of edible rate and nutritional quality of Scylla paramamosain with different degrees of ovarian plumpness
 
 
Titel: Analysis of edible rate and nutritional quality of Scylla paramamosain with different degrees of ovarian plumpness
Auteur: Peng, Yingyingying
Yu, Huaihua
Xu, Wenjun
He, Jie
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland