Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Response surface methodology based on central composite design for optimizing temperature-controlled ionic liquid-based microextraction for the determination of histamine residual in canned fish products
 
 
Titel: Response surface methodology based on central composite design for optimizing temperature-controlled ionic liquid-based microextraction for the determination of histamine residual in canned fish products
Auteur: Elik, Adil
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland