Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Rapid adulteration detection of yogurt and cheese made from goat milk by vibrational spectroscopy and chemometric tools
 
 
Titel: Rapid adulteration detection of yogurt and cheese made from goat milk by vibrational spectroscopy and chemometric tools
Auteur: Teixeira, José Luan da Paixão
Caramês, Elem Tamirys dos Santos
Baptista, Débora Parra
Gigante, Mirna Lúcia
Pallone, Juliana Azevedo Lima
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland