Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 62 gevonden artikelen
 
 
  New voltammetric method for determination of tyrosine in foodstuffs using an oxygen-functionalized multi-walled carbon nanotubes modified acetylene black paste electrode
 
 
Titel: New voltammetric method for determination of tyrosine in foodstuffs using an oxygen-functionalized multi-walled carbon nanotubes modified acetylene black paste electrode
Auteur: Feng, Jinxia
Deng, Peihong
Xiao, Jinyun
Li, Junhua
Tian, Yaling
Wu, Yiyong
Liu, Jun
Li, Guangli
He, Quanguo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland