Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Identification of characteristic proteins of wheat varieties used to commercially produce dried noodles by electrophoresis and proteomics analysis
 
 
Titel: Identification of characteristic proteins of wheat varieties used to commercially produce dried noodles by electrophoresis and proteomics analysis
Auteur: Li, Shuang
Luo, Jingyue
Zhou, Xiaoling
Li, Xianghong
Wang, Faxiang
Liu, Yongle
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland