Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of ion content, productivity and essential oil quality of garlic under saline conditions and biochar and polyamine treatments
 
 
Titel: Evaluation of ion content, productivity and essential oil quality of garlic under saline conditions and biochar and polyamine treatments
Auteur: Ghassemi, Saeid
Raei, Yaghoub
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland