Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dehulling and cooking on nutritional quality of chickpea (Cicer arietinum L.) germinated in mineral fortified soak water
 
 
Titel: Effect of dehulling and cooking on nutritional quality of chickpea (Cicer arietinum L.) germinated in mineral fortified soak water
Auteur: Oghbaei, Morteza
Prakash, Jamuna
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland