Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Methodology used to modernize the reference amounts customarily consumed/serving size for the nutrition facts label
 
 
Titel: Methodology used to modernize the reference amounts customarily consumed/serving size for the nutrition facts label
Auteur: Juan, WenYen
Ferguson, Martine
Boyer, Marc
Henderson, Cherisa
Kevala, Jillonne
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 83 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland