Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The impact of processing and cooking on prebiotic carbohydrates in lentil
 
 
Titel: The impact of processing and cooking on prebiotic carbohydrates in lentil
Auteur: Siva, Niroshan
Thavarajah, Pushparajah
Thavarajah, Dil
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 70 (2018) nr. C pagina's 72-77
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland