Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of laser induced breakdown spectroscopy as a tool for analysis of butter adulteration
 
 
Titel: Assessment of laser induced breakdown spectroscopy as a tool for analysis of butter adulteration
Auteur: Temiz, Havva Tumay
Sezer, Banu
Berkkan, Aysel
Tamer, Ugur
Boyaci, Ismail Hakki
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 67 (2018) nr. C pagina's 48-54
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland