Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of an extraction procedure for the simultaneous quantification of riboflavin, nicotinamide and nicotinic acid in anchovies (Engraulis enrasicolus) by high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry
 
 
Titel: Optimization of an extraction procedure for the simultaneous quantification of riboflavin, nicotinamide and nicotinic acid in anchovies (Engraulis enrasicolus) by high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry
Auteur: Caprioli, Giovanni
Sagratini, Gianni
Vittori, Sauro
Torregiani, Elisabetta
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 66 (2018) nr. C pagina's 23-29
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland