Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in amino acids, catechins, caffeine and gallic acid in green tea during withering
 
 
Titel: Dynamic changes in amino acids, catechins, caffeine and gallic acid in green tea during withering
Auteur: Ye, Yulong
Yan, Jingna
Cui, Jilai
Mao, Shihong
Li, Meifeng
Liao, Xueli
Tong, Huarong
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 66 (2018) nr. C pagina's 98-108
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland