Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Hexachlorocyclohexane Residues in Meat Products after Processing
 
 
Titel: Hexachlorocyclohexane Residues in Meat Products after Processing
Auteur: Ariño, A.
Herrera, A.
Conchello, M.P.
Lazaro, R.
Pérez, C.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 6 (1993) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland