Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different home-cooking methods on acrylamide formation in pre-prepared croquettes
 
 
Titel: Effect of different home-cooking methods on acrylamide formation in pre-prepared croquettes
Auteur: Michalak, Joanna
Gujska, Elżbieta
Czarnowska-Kujawska, Marta
Nowak, Fabian
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's 134-139
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland