Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the grain composition in resveratrol-enriched and glufosinate-tolerant rice (Oryza sativa) to conventional rice using univariate and multivariate analysis
 
 
Titel: Comparison of the grain composition in resveratrol-enriched and glufosinate-tolerant rice (Oryza sativa) to conventional rice using univariate and multivariate analysis
Auteur: Kim, Min Sung
Baek, Seung-A
Park, Soo-Yun
Baek, So-Hyeon
Lee, Si Myung
Ha, Sun-Hwa
Lee, Young-Tack
Choi, Jaehyuk
Im, Kyung-Hoan
Kim, Jae Kwang
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 52 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland