Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes” [J. Food Compos. Anal. 43C (2015) 106–118]
 
 
Titel: Corrigendum to “Physico-chemical characteristics of thermally processed purée from different strawberry genotypes” [J. Food Compos. Anal. 43C (2015) 106–118]
Auteur: Diamanti, Jacopo
Balducci, Francesca
Di Vittori, Lucia
Capocasa, Franco
Berdini, Clara
Bacchi, Annalisa
Giampieri, Francesca
Battino, Maurizio
Mezzetti, Bruno
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 51 (2016) nr. C pagina's 1 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland