Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic profiles and postharvest quality changes of fresh-cut radicchio (Cichorium intybus L.): nutrient value in fresh vs. stored leaves
 
 
Titel: Phenolic profiles and postharvest quality changes of fresh-cut radicchio (Cichorium intybus L.): nutrient value in fresh vs. stored leaves
Auteur: Cefola, Maria
Carbone, Virginia
Minasi, Paola
Pace, Bernardo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 51 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland