Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid composition of muscle tissue from closely or completely trimmed beef steaks and roasts
 
 
Titel: Fatty acid composition of muscle tissue from closely or completely trimmed beef steaks and roasts
Auteur: Harris, Kerm B.
Savell, J.W.
Cross, H.R.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 4 (1991) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland