Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Thiamin fortification of bread-making flour: Retention in bread and levels in Australian commercial fortified bread varieties
 
 
Titel: Thiamin fortification of bread-making flour: Retention in bread and levels in Australian commercial fortified bread varieties
Auteur: Tiong, Sue Ann
Chandra-Hioe, Maria V.
Arcot, Jayashree
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 38 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland