Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Influence of cooking method on the nutrient composition of Spanish light lamb
 
 
Titel: Influence of cooking method on the nutrient composition of Spanish light lamb
Auteur: Campo, M.M.
Muela, E.
Olleta, J.L.
Moreno, L.A.
Santaliestra-Pasías, A.M.
Mesana, M.I.
Sañudo, C.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland