Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of a sodium-based and a chloride-based approach for the determination of sodium chloride content of processed foods in the Netherlands
 
 
Titel: Comparison of a sodium-based and a chloride-based approach for the determination of sodium chloride content of processed foods in the Netherlands
Auteur: Capuano, Edoardo
van der Veer, Grishja
Verheijen, Peter J.J.
Heenan, Samuel P.
van de Laak, Leo F.J.
Koopmans, Henk B.M.
van Ruth, Saskia M.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 31 (2013) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland