Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Hydrophilic antioxidant capacities of vegetables and fruits commonly consumed in Japan and estimated average daily intake of hydrophilic antioxidants from these foods
 
 
Titel: Hydrophilic antioxidant capacities of vegetables and fruits commonly consumed in Japan and estimated average daily intake of hydrophilic antioxidants from these foods
Auteur: Takebayashi, Jun
Oki, Tomoyuki
Watanabe, Jun
Yamasaki, Koji
Chen, Jianbin
Sato-Furukawa, Maki
Tsubota-Utsugi, Megumi
Taku, Kyoko
Goto, Kazuhisa
Matsumoto, Teruki
Ishimi, Yoshiko
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 29 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland