Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Gas chromatography–mass spectrometry approach to study fatty acid profiles in fried potato crisps
 
 
Titel: Gas chromatography–mass spectrometry approach to study fatty acid profiles in fried potato crisps
Auteur: Manzano, Pilar
Diego, Juan Carlos
Nozal, María Jesús
Bernal, José Luis
Bernal, José
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 28 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland