Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Composition of by-products from cooked fruit processing and potential use in food products
 
 
Titel: Composition of by-products from cooked fruit processing and potential use in food products
Auteur: Aguedo, Mario
Kohnen, Stephan
Rabetafika, Nadia
Vanden Bossche, Sandrine
Sterckx, Jérôme
Blecker, Christophe
Beauve, Cécile
Paquot, Michel
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 27 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland