Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The effect of alkalization on the bioactive and flavor related components in commercial cocoa powder
 
 
Titel: The effect of alkalization on the bioactive and flavor related components in commercial cocoa powder
Auteur: Li, Yue
Feng, Yun
Zhu, Song
Luo, Changrong
Ma, Jianguo
Zhong, Fang
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland