Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the antioxidant activities of seven herb- and spice-based marinating sauces after cooking
 
 
Titel: Changes in the antioxidant activities of seven herb- and spice-based marinating sauces after cooking
Auteur: Thomas, Raymond H.
Bernards, Mark A.
Drake, Erin E.
Guglielmo, Christopher G.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 23 (2010) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland