Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of polyphenols, lipids and dietary fibre from almond skins (Amygdalus communis L.)
 
 
Titel: Characterization of polyphenols, lipids and dietary fibre from almond skins (Amygdalus communis L.)
Auteur: Mandalari, G.
Tomaino, A.
Arcoraci, T.
Martorana, M.
Turco, V. Lo
Cacciola, F.
Rich, G.T.
Bisignano, C.
Saija, A.
Dugo, P.
Cross, K.L.
Parker, M.L.
Waldron, K.W.
Wickham, M.S. J.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 23 (2010) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland